Kafam Bi Online | 2017 ‘nin Son Günü! 2018 ‘e Hazır Mıyız?
166
post-template-default,single,single-post,postid-166,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

2017 ‘nin Son Günü! 2018 ‘e Hazır Mıyız?

Hobi de olsa doğaçlama yaparak bi’ yere kadar! 2018 için liste başı: Günlük planlarını yap, ama abartma; tabağını doldurma, kademeli hedefler koy! Bodoslama girdim konuya, biraz altını açayım 🙂 Blogu açtığım ilk iki sene coşmuş, olabildiğince de coşturmuşum. ‘IT’S THE LAST DAY 2013 VE 2014’ ten sonra araya iki senelik boşluk girmesinin bir çok sebebi olsa da, en önemli sebep önceden yazıya hiç değilse girişi bile yapmayıp, son anda düşünüp, ardından ‘Bu sene boşver!’ deyişim. Fazla kurallara ve rutine gelemeyen bir yapım var. Dolayısıyla da bitmek bilmeyen bir içe yolculuk, yeni şeyler keşfetme arzusu, ilgimi çeken her konuyu onun profesyoneli olacakmışçasına araştırmadan rahat edememe halini tek bünyede barındırıyor ve dönem dönem kopuşlar, duraksamalar, pes edişler yaşıyorum.

Bu yazıyı, yılın son gününü beklemeden hazırlayarak ilk adımı attım sanırım. 🙂 Hayırlara vesile…
Şimdi gelsin yeni yıl için motivasyon mottoları…

KENDİN İÇİN AFFET!


Affetmek, davranışlarını kabul ettiğin anlamına gelmez. Hayatına devam edebilmek için affet.

HAYALLERİN İÇİN ADIM AT!


Hayal etmek başlangıç, inanmak ikinci adım. Artık üçüncü adım olan ‘eylem’e geçmenin zamanı. İdealize etme! Ufak, büyük fark etmez. Adım at, harekete geç. Hayal ettiğini hayata geçir!

KENDİ SİHRİNDE KAL!


Yeni bi’ yıl başlıyor evet. Yepyeni bi’ defterin ilk sayfası tertemiz seni bekliyor. Lakin dünyadaki kötülükler yok olmuyor. Defterin yine kirlenecek, defterini korusan bile etrafında pislikler olacak. Hayatın döngüsünün bi’ parçası bunlar da. İçindeki ışığı aç, kendi sihirli dünyanda kalmaya odaklan.

BAĞLANMAK İÇİN KOP!


İnternet bile arada kopuyor değil mi, sen nasıl kopmayasın?! Arada uzaklaşmak, içine, evine dönmek de lazım ki tekrar bağlan ortama, ona, şuna, hayata…

GÖRMEDİĞİN Bİ’ YERE SEYAHAT ET!


Senede bi’ kez, daha önce görmediğin en az bi’ yere seyahat et! Bu da bi’ nevi konfor alanından çıkmak! Üstüne bol bol da ilham ve özgürlük hissi ekleniyor. Bahanelerden kurtul. Bütçen azsa ona göre, vize alamıyorsan yurt içinde… en az bi’ yere git!

YAKTIĞIN KÖPRÜLER, YOLUNU AYDINLATSIN!


Bazen köprüleri yakmak gerekir. Yaktıkların, geleceğini, yolunu aydınlatsın.

GİDENE BYE BYE, GELENE HAY HAY!


Eski bitişlere gözünü kapatıp, yeni başlangıçlara kalbini açma zamanı. Sonu gelmiş olayların, ilişkilerin prangalarından kurtul…

İNANCINI YİTİRME!


İyi şeylerin yolda olduğuna inan! 2018 istediğin her şeyin başlangıcı, yepyeni bi’ 365 gün seni bekliyor. Yeri geldiğinde akışta ol, yeri geldiğinde planlı programlı.

Şimdiden musmutlu, mucizelerle dolu, sağlıklı, hayalli, kazançlı, başarılı, en çok da her türden AŞK’lı bi’ yıl olsun!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.